Påmeldingsfristen utgått!

Tradisjonell Nyttårsfest 2019

Søndag 20. januar kl. 17.00

på Artilleriloftet på Akershus Festning

 

Kjære medlemmer og venner av Norsk-Tysk Selskap!

 

Vi har gleden av å invitere til selskapets tradisjonelle nyttårsfest. Arrangementet står under beskyttelse av Tysklands ambassadør Alfred Grannas.

 

Etter mottakelsen med musserende vin, blir det servert en treretters meny bestående av kremet suppe med kamskjell som forrett, Norsk lam  som hovedrett og Fanehallens vaniljecreme brulle som dessert. Til maten serveres et utvalg av gode viner.

 

I tillegg vil vi tilby et interessant program samt en tombola.

 

Etter middagen åpner vi artillerisalongen for gode samtaler og hyggelig stemning i en unik historisk atmosfære. Du kan se frem til en ekstraordinær kveld og fantastisk start på året med Norsk-Tysk Selskap.

 

Deltakelsen koster 675,- NOK for medlemmer, ikke-medlemmer betaler 899,- NOK. Prisen inkluderer mottakelse, treretters middag, 3 glass vin til middag og kaffe til dessert.

 

Vi ber om bindende påmelding innen 06.01.2019. Påmeldingen skjer ved betaling til konto 7076.20.31963. Vennligst skriv inn navnet ditt og emnet "Nyttårsmiddag".

 

Send oss gjerne ​​en epost om du ønsker et vegetarisk alternativ eller har allergier. Kjøkkensjefen setter gjerne sammen et alternativ som er skreddersydd dine behov.

 

Refusjon: Dersom du ikke kan delta og varsler oss innen 10.01.2019, refunderer vi beløpet, minus 100,- NOK per person. Etter denne fristen vil det dessverre ikke være mulig å få refundert beløpet.

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Med vennlig hilsen,

Styret i Norsk-Tysk Selskap